matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to uprościć, krok po kroku jeśli można.
NoName:
w=ab
3
+b
4
:b
2
+ab
7 lut 12:11
Jerzy:
zapis dwuznaczny
7 lut 12:53
Jerzy:
b
3
(a+b)
b
3
=
=
= b
2
b(a+b)
b
7 lut 12:56
NoName:
dziękuje, o to mi chodziło
7 lut 13:14