matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
potegowanie
abc:
potegi mam taka calke i nie wiem czy tak da sie
2
√
x
3
∫
dx = x
3
2
* x
3
2
* x
−1
* x
−1
* x
−1
= x
0
= ∫1dx = x ?
3x
6 lut 11:56
Janek191:
2
x
1,5
2
=
∫
dx =
∫ x
0,5
dx = ...
3
x
1
3
6 lut 12:01
abc:
ups rzeczywiscie, 2*x to nie x*x
6 lut 12:06