matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
złożenie permutacji
BoosterXS:
Czy mógłby ktoś potwierdzić czy poprawnie wykonałem złożenie permutacji i permutacje odwrotne?
1234
3142
1234
4213
δ=
φ=
1234
2134
δ o φ =
1234
2413
1234
3241
δ
*
=
φ
*
=
5 lut 17:32
Janek191:
OK
5 lut 17:47
BoosterXS:
Dziękuję
5 lut 18:49