Wiles nie oszukał, lecz zbłądził. WTF dowiódł tylko LWG.
lwg: Andrew John Wiles nawet się nie zbliżył do dowodu WTF. Delta jest kwadratem iloczynu potęg z
hipotezy (równania Fermata). Wiles nie chciał oszukać, po prostu zbłądził. Dlaczego świat jest
tak naiwny i wierzy w brednie Wilesa? Dowód jest tu,
http://lwgula.pl.tl/
5 lut 00:27
lwg: Jeżelii An + Bn = Cn, to liczba A + B − C nie może być równa 2v(u−v), gdyż wtedy wykładnik
nieparzysty n nie dzieli A, co pomija jeden z trzech przypadków, że n dzieli albo A albo B
albo C. To oznacza, że parzysta liczba A + B − C nie może być liczbą parzystą. Tylko taki
dowód mógł zabrać do grobu Pierre de Fermat. Ja odkryłem ten dowód mniej więcej w połowie roku
1997. Naukowcy szaleli z zawiści. Niektórzy na bank dostali kota. Wiem, że nawet za 400 lat
nikt nigdy nie wspomni o tym dowodzie i w ogóle o żadnym moim wyniku. Wiemy, że wtedy także po
nas.
7 lut 01:40
lwg: Z tymi czterema wiekami, to nie jest żart. Cokolwiek zrobisz, nie istniejesz i nigdy nie
zaistniejesz − to mi zagwarantowano.
7 lut 01:48
LWG: A jeżeli wtedy przyjmiemy, że A = u
2 − v
2, to dowód WTF załatwia tróimian kwadratowy, a
mianowicie
http://www.ijetae.com/files/Volume2Issue12/IJETAE_1212_14.pdf
Wobec tego, jeśli wtedy przyjmiemy, że A = (u−v)
n + 2v(u−v), to dowód będzie niekompletny,
bo nieparzysty n nie dzieli A. Niekompletny, ale do przyjęcia, co wykazałem tu
http://www.ijetae.com/files/Volume6Issue1/IJETAE_0116_09.pdf
Co powiesz jak zdechnę, bo przecież zdechnę! Aaa, zapomniałem. Nawet za 400 lat, ... .
7 lut 03:48