matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pole ostrosłupa i objętość
Sunny:
kompletnie nie wiem o co chodzi, pomocy !
http://img407.imageshack.us/i/dsc00284m.jpg/
20 gru 14:09
Edek:
może to ci coś pomoże:
http://img138.imageshack.us/content.php?page=done&l=img138/6369/ostrosupy.jpg&via=mupload
20 gru 15:07