matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
Ola:
Oblicz cos(α+β), jeśli sinαsinβ=
1
2
oraz α−β=
π
2
4 lut 21:46
Eta:
cos(α+β)= −1
4 lut 21:50
Ola:
mam odpowiedzi w książce, ale jak to policzyłaś ?
4 lut 21:57