v
równanie: ∫ ln(1+x2)dx
3 lut 23:35
równanie: I jak?

są jacyś chętni do pomocy?
3 lut 23:50
równanie:
4 lut 00:36
bezendu:
Przez części spróbuj
u=ln(1+x2) v'=1
4 lut 00:39
4 lut 00:42
równanie: Oo, dziękuję

Pomogło. A wiecie może jak zabrać się za tego typu zadania ? :
1) Dla jakich a równanie ma co najmniej jedno rozwiazanie?
2) Dla jakich a rownanie ma nieskonczenie wiele rozw?
3) Dla jakich a rownanie nie ma rozwiazan?
|0 1| |x| = |a|
|3 0| |y| |2|
4 lut 01:01
równanie:
4 lut 01:35
kochanus_niepospolitus:
y = a
3x = 2
taki układ masz tam zapisany, więc chyba coś 'nie ten teges'
4 lut 08:30