| 2n+1! | |||||||||
Czy tu |Ω| = | = | ? Co dalej? | ||||||||
(2n−2)!*3! |
(2n−2)!(2n−1)(2n)(2n+1) | |
= | |
(2n−1)!*3! |
(2n−1)(2n)(2n+1) | ||
No niby tak, wychodzi | ale dalej nie mam pomysłu jak dalej :< | |
6 |
| ||||||||||||||||||||||
P(A)= | ||||||||||||||||||||||
|Ω| |
16*n*(n−1)*(n−2)+12*(n+1)*n*n | 73 | ||
= | ⇔ | ||
13*n*(4n2−1) | 143 |
4n2+2 | 146 | ||
= | |||
4n2−1 | 143 |
| ||||||||
|Ω|= | =286 | |||||||
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |