matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż równanie
eustachy:
(x + 1)(x
3
− x) ≥ 0
3 lut 18:52
Kejt:
142
3 lut 19:03
Mila:
(x+1)*x*(x
2
−1)≥0⇔ (x+1)*x*(x−1)*(x+1)≥0 (x+1)
2
*x *(x−1)≥0 x=−1( pierwiastek podwójny), x=0, x=1 Daj odpowiedź. Popatrz do linka podanego przez
Kejt
3 lut 19:29
Eta:
3 lut 19:54