matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
(x2+2x)(x2+2x+1)=0 POMOŻE KTOŚ
Adam :
(x2+2x)(x2+2x+1)=0 POMOŻE KTOŚ
3 lut 16:56
Paulina:
x2+2x=0 v x2+2x+1=0 x(x+2)=0 (x+1)
2
=0 x=0 v x=−2 x=−1 xE{−2,−1,0}
3 lut 17:05
Adam :
dziekuje
3 lut 17:11