matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Takie równanie (x^2+2x)(x^2+2x+1)=0 jak to rozwiązać
Adam :
Takie równanie (x
2
+2x)(x
2
+2x+1)=0 jak to rozwiązać
3 lut 16:41
Jack:
a * b = 0 a = 0 lub b = 0 liczysz...
3 lut 16:42
Adam :
czyli przemnazam obie funkcje?
3 lut 16:44
Adam :
?
3 lut 16:55