matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
arctg(1) ile to wynosi?
PIOTR:
arctg(1) ile to wynosi?
2 lut 19:32
Krzysiek:
2 lut 19:33
granica :D:
π
4
2 lut 19:36
PIOTR:
dlaczego pi 4?
2 lut 19:38
Mila:
arctg(1)=α⇔ tg(arctg(1))=tgα⇔ tgα=1
π
α=
4
2 lut 22:51
gumbopl:
art tgα=0,15
4 kwi 21:12