matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania trygonometryczne
Michalina:
1
sinxcosx=
2√2
2 lut 17:44
52:
Pomnóż przez 2
2 lut 17:44
Michalina:
√2
2sinxcosx =
− i tak nie wiem co dalej
2
2 lut 17:49
Benny:
2sinx*cosx=sin2x
2 lut 17:49
Michalina:
Dzięki serdeczne już dalej umiem
2 lut 17:51