1 lut 18:36
ICSP: ani to ani to.
1 lut 18:38
aaa: czyli ile?
1 lut 19:18
Kacper:
Zastanów się, co oznacza ten zapis najpierw.
1 lut 19:23
Janek191:
| | √2 | |
Może miało być cos x = − |
| ? |
| | 2 | |
1 lut 19:24
aaa: nom tak jak janek mówi chyba
1 lut 19:41
aaa: hmm?
1 lut 19:54
aaa: hmm?
1 lut 20:46
aaa: do jasnej anielki ktoś odpowie po co jest to forum
1 lut 21:00
aaa: 135 stopni jak sie nie myle jednak
1 lut 21:05
Jack: | | √2 | |
cos (315) = cos (360−45) = cos 45 = |
| wiec wniosek? : D |
| | 2 | |
1 lut 21:06
aaa: więc wniosek że 315 dla dodatniego więc dla ujemnego pewnie jest 135?
1 lut 21:09
Jack: | | √2 | |
cos 135 = cos (180 − 45) = − cos 45 = − |
| |
| | 2 | |
1 lut 21:28