Portal
Czekkawski: Hej mam pytanko odnosnie platnosci na matematyka pisz czy wszyscy musicie zapłacić za dostęp do
materiałów bo na jednym komputerze mogę wejsc bezplatnie a na drugim wymagana jest platność...
1 lut 17:26
ax:
Czy
konkretnie dziś na jednym kompie wchodzisz do materiałów za friko a na drugim nie
1 lut 17:30
Czekkawski: Dokładnie tak na jednym z komputerów mam bezpłatne materiały a na drugim musze zaplacic za
luty...
1 lut 17:36
Czekkawski: ale nie konkretnie dziś nigdy nie musiałem płacić na komputerze gdzie obecnie jest bezplatne
dzisiaj pierwszy raz skorzystalem z laptopa a tu niespodzianka
1 lut 17:37
Czekkawski: Czy nikt nie potrafi mi odpowiedzieć?
1 lut 17:56
Tadeusz:
To pytanie do Jakuba i do niego je adresuj.
Jak dotąd było tak
− tylko pierwszego dnia miesiąca nie dało się wejść do materiałów bez opłaty
− w kolejnych dniach pojawiało się pytanie czy jesteś gotów zapłacić z opcjami tak/nie
Po klepnięciu nie ... przepuszczało
Jak będzie w kolejnych miesiącach ... to wie tylko Admin
(zobaczysz jutro
1 lut 18:40
Jakub: W jednym z pierwszych dni miesiąca wprowadzam matematyka.pisz.pl jest płatna. Chodzi oczywiście
o to co sam napisałem a nie o forum, które w żaden sposób nie jest ograniczone. Odpłatność nie
dotyczy osób, które się udzielają na forum.
Wytłumaczenie Twojego problemu jest według mnie takie, że na jednym komputerze udzielałeś się
na forum (dostęp z niego jest bezpłatny) a na laptopie nie.
1 lut 20:12
Mateusz: Jakubie opcja premium nie działa jeśli włączy się inaczej pewną rzecz w przeglądarce przez co j
est łatwe do ominięcia dla osób które się w ogóle nie udzielały na forum i nie są
zarejestrowani
1 lut 20:49
Krzysiek: Przecież wszystko jest darmowe
1 lut 20:52
Mateusz: Wyczyśc cookie i przeładuj strone i sprobuj wejsc do jakiegoś działu np wielomiany a się mocno
zdziwisz
1 lut 20:57
Krzysiek: Wszystko mi działa
1 lut 20:58
Jakub: @Mateusz ,,włączy się inaczej pewną rzecz w przeglądarce przez co j est łatwe do
ominięcia'' Możesz napisać co masz na myśli pisząc o tej pewnej rzeczy.
1 lut 21:10
Mateusz: Wysłałem odpowiedz na twój e−mail
1 lut 21:33