matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granice
paseratti:
Mam do obliczenia granicę w 0
+/−
1
*e
−3x
x
1
w 0
−
wychodzi [
* e
0
] = −
∞
* 1 = −
∞
0
−
1
a w 0
+
wychodzi [
* e
0
] = +
∞
* 1 = +
∞
0
+
dobrze jest tak?
1 lut 16:27
K:
dobrze
1 lut 16:34