matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
∫1/4-x
dziedzina:
∫1/(4−x)
1 lut 12:55
dziedzina:
t= 4−x dt= −1dx
dt
=dx
−1
dt
−1
∫
4−x
1 lut 13:12
dziedzina:
;9
1 lut 14:06
Jerzy:
1
= −∫
dt
t
1 lut 14:19