matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
asymptoty
dziedzina:
asymptoty funkcja f(x)= 4x+2/x−8 posiada asymtote o rownaniu: y=8 y=4x x=−1/4 y=0 jak dla mnie jest blad w odp i powinno byc x=8 a nie y=8 albo y=4
1 lut 02:18
jakubs:
1 lut 02:23