matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
dziedzine rozna od R ma funkcja
dziedzina:
dziedzine rozna od R ma funkcja f(x)=
√
2x
2
+4x+3
f(x)= ln(x
2
+1) f(x)= e
1/x
f(x)= 1/x
4
+1 odp. C
1 lut 01:53
jakubs:
1 lut 01:55
dziedzina:
thx
1 lut 01:56