matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Analiza
pork:
Oblicz pole obszarów ograniczonego krzywymi y=2x
√
x+1
, y=3x+3
31 sty 19:49
5-latek:
To będą wykresy tych funkcji Teraz rozwiaz równanie 2x
√
x+1
=3x+3 i wyznacz punkty wspólne wykresow Dalej to calka
31 sty 19:57