matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Rozwiąż
Grzesiu:
log(x+
4
3
)−
1
2
log(x+6)=log(x−
1
3
)−
1
2
logx
31 sty 17:41
5-latek:
1
log(x+6)= log
√
x+6
2
1
To samo
logx= log
√
x
2
zalozenia zrobić i wzory
b
log
a
b−log
a
c=log
a
c
31 sty 17:51