matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
karo:
Dane są liczby; a=sin(32 1/2* π), b=cos(32 1/2 *π), c=tg(32 1/2* π). Wówczas: A. a<b B. a=b C. b<c D. b=c
31 sty 16:33
5-latek:
A znasz okresowość funkcji trygonometrycznych ?
31 sty 16:35