matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
mak:
2
2/4
* 2
3/2
+ 24 * 2
−3
30 sty 23:55
Jack:
2
2/4 + 3/2
= ?
1
2
−3
=
= ?
2
3
30 sty 23:59
Janek191:
24
= 2
2
4
+
3
2
+
= 2
2
4
+
6
4
+ 3 = 2
2
+ 3 = 7
8
31 sty 00:00