Proszę o wyjaśnienie.
h3h3: Wyznacz dziedzinę naturalną D ⊆ R, uprość wzór i naszkicuj wykres funkcji:
f(x)=|cos(x)|tgx
| | sin(x) | |
f(x)=cos(x) |
| =sin(x) |
| | cos(x) | |
Proszę o pomoc w wyznaczeniu dziedziny i narysowaniu wykresu.
30 sty 22:14
h3h3: Wciąż potrzebuje pomocy.
30 sty 22:35
h3h3:
30 sty 22:47
h3h3:
30 sty 23:01
h3h3:
30 sty 23:23
h3h3: Ktoś pomoże?
30 sty 23:46
h3h3:
31 sty 00:05
h3h3: Potrzebuje tylko małej podpowiedzi.
31 sty 00:33
h3h3: Potrzebuje tylko małej podpowiedzi.
31 sty 00:33