matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz i narysuj zbiór A liczb zespolonych
,:
Wyznacz i narysuj zbiór A liczb zespolonych
http://scr.hu/1dyg/ho8uq
30 sty 19:45
Jerzy:
Im(z
2
+ 2i) = Im[(x + iy)2 + 2i] = Im(.......) ... policz Iz − (1+i)I ≤ 1 to koło o środku S(1,1) i promieniu: r = 1
30 sty 19:50