macierze
beee: Mam rozwiązać równanie macierzowe
A2 = 2A
Nie mam konkretnych macierzy więc napewno trzeba to zrobić na ogólnych literkach ale jak to
zrobić
30 sty 19:16
beee: ref
30 sty 19:34
beee: ref
30 sty 20:05
beee: ref
30 sty 20:56
beee: ref
30 sty 23:47
beee: trzeba tu chyba porównać 2 strony ze sobą
31 sty 13:56
Krzysiek: A=2
31 sty 15:06
beee: co to jest A=2? trzeba to jakoś rozpisać macierzowo
31 sty 21:48
Godzio:
A = 2 * I albo A = 0 * I
31 sty 21:49
beee: No ale jak to mam obliczyć? chce poznac metode
31 sty 21:55