matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
liczby zespolone
madzik:
Czy czescią wspólna zbiorów będzie zbiór pusty? Z
1
={z: |z−i|>|z−1| }
1
Z
2
={z:
<|z−1−i|<1 }
2
Z pierwszego wyszło mi y<x
1
z drugiego pierścień o środku 1+i oraz promieniach r=
i R=1
2
Dobrze?
30 sty 10:39