matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zbiory
Suno:
Równość N(A)= N(B) + N(A∪B) jest prawdziwa: A) Dla każdych dwóch zbiorów A i B B) Wtedy gdy A∩B=∅ C) Wtedy gdy przynajmniej jeden ze zbiorów nie jest zbiorem pustym D) Gdy A∪B = A∩B
29 sty 20:19
suno:
Proszę o pomoc
29 sty 20:39