29 sty 20:13
Jerzy:
jak trzeba na jutro, to najwyższa pora brać się do roboty
29 sty 20:14
Jack: To do pracy moje zuchy
29 sty 20:15
PW: Jak zwykle jestem z Wami zgodny. Mnie też się nie chce − za dużo pisania i rysowania.
29 sty 20:19
Eta:
Mnie też się nie chce
29 sty 20:22
29 sty 21:47
Eta:
Leniu ! przez 1,5 godziny nie rozwiązałeś tak banalnych zadań?
4/
| | √7 | | √7 | | 3 | | 3√7 | |
sinα= |
| , tgα= |
| , ctgα= |
| = |
| |
| | 4 | | 3 | | √7 | | 7 | |
7/ x(x
2−7x+10)=0 ⇒ x(x−2)(x−5)=0 ⇒ x∊{0,2,5}
6/ o: (x−2)
2+(y−5)
2=9
29 sty 22:09
===:
jak trzeba to zrobiłbym ... ale ... nie wiem jak
29 sty 22:11
Eta:
29 sty 22:12
Eta:
Ciekawe ? czy chociaż podziękuje ?
29 sty 22:31
kyrtap: nie sądzę dzisiaj Pani Zofia też mi nie podziękowała
29 sty 22:33
Eta:
Ode mnie ...........
29 sty 22:34
RACO: jak nie podziekuje jak podziekuje

********* jestem uratowany


dziennna
29 sty 22:35
kyrtap: Eta już chyba milion żyć uratowałaś na tym forum
29 sty 22:36
Eta:
29 sty 22:38