matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pochodna
CWD21:
oblicz pochodną
1+x
y= ln
1−x
29 sty 18:48
Janek191:
1 − x
1 + x
y ' =
*(
} ' = ...
1 + x
1 − x
29 sty 18:54
piotr:
1−x
1−x+1+x
2
*
=
1+x
(1−x)
2
1−x
2
29 sty 18:59
CWD21:
Dziękuje miśki
30 sty 06:48