test
Lewandowski: Hi guys

! I need your help.
7/4 = 1¾ | ? 3¼ = / 4
what would be the result? THX in advance!
29 sty 16:04
jakubs: ?
29 sty 16:04
Lewandowski: Hi jakubs!It's a test for registration forum(pl)
29 sty 16:06
hipetrol: ΔΩ
29 sty 16:08
hipetrol:

nw
29 sty 16:11
Lewandowski: OK A last help
π = 3,1415?6…:
6,8,10… 16,18,20… x,… (x = ?):
thx again guys
29 sty 16:13
artur nowak lat 23 hasło a1rtu: jestem po studiach ale nie kumam
29 sty 16:13
The City:
Is it 1512667681?
29 sty 16:18
Lewandowski: @ the city
I have to give two answers together
29 sty 16:20
The City:
92
29 sty 16:21
Lewandowski: first or second answer?
Give me the two results plz
29 sty 16:23
The City:
1. 92
2. 26
29 sty 16:24
Lewandowski: yeahhhh many thx man

!
29 sty 16:29
The City:
Hahaha, no problem bro
29 sty 16:30
Lewandowski: thx see u soon.Bye
29 sty 16:32