Mila:
2x−z+t=−1, −x+y−t=0, x+2y+z=3, 2x+3y−2z=−2
2 0 −1 1||−1
−1 1 0 −1|| 0
1 2 1 0||3
2 3 −2 0||−2
W=2
W
x:
−1 0 −1 1
0 1 0 −1
3 2 1 0
−2 3 −2 0 w2+w1
−−−−−−−−−−−−−−−−−−
−1 0 −1 1
−1 1 −1 0
3 2 1 0
−2 3 −2 0
W
x=1*(−1)
1+4*det(..
−1 1 −1
3 2 1
−2 3 −2
=============
W
y:
2 −1 −1 1
−1 0 0 −1
1 3 1 0
2 −2 −2 0
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−−w
2+w1
2 −1 −1 1
1 −1 −1 0
1 3 1 0
2 −2 −2 0
===========
W
z:
2 0 −1 1
−1 1 0 −1
1 2 3 0
2 3 −2 0
−−−−−−−−−−−−−−−−−−
W
t:
2 0 −1 − 1
−1 1 0 0
1 2 1 3
2 3 −2 −2
−−−−−−−−−−−−−−−−−−−
==============