matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
granica z dehospitala
scxez:
siema, mam nadzieje ze matematyczne świry nie śpicie
lim (π−2arcgx)lnx = [0*
∞
] = lim π − 2 arctgx / 1/lnx = [0/0] =H = x→
∞
pytanie, czy dobrze zacząłem jesli tak to jak skonczyc
27 sty 23:10