matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obolicz
Eni:
log
3
2
x +log
9
x<= 5
27 sty 19:17
Jack:
log
3
x = k
1
k
2
+
k − 5 ≤ 0
2
...
27 sty 19:20
Eni:
1
k = log
9
x ?
2
27 sty 19:23
Jamie:
2k
2
+k−10≤0 I liczysz deltę
27 sty 19:36
Janek191:
1
1
log
9
x = log
3
2
x =
log
3
x =
k
2
2
27 sty 19:37