matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka
AL:
całka 5dx/x−3
√
x
27 sty 19:01
Janek191:
Napisz to porządnie przy pomocy litery U
27 sty 19:04
Janek191:
dx
∫
?
x − 3
√
x
27 sty 19:04
Janek191:
dx
5 ∫
?
x − 3
√
x
27 sty 19:06
Jerzy:
t =
√
x
27 sty 19:15
Janek191:
Wpisał i poszedł na piwo ?
27 sty 19:17
Jerzy:
x = t
2
dx = 2tdt
27 sty 19:17