granica funkcji
Juliette : oblicz granicę funkcji:
26 sty 22:30
Juliette : Prosiłabym o pomoc
26 sty 22:31
52: wzory skróconego mnożenia zna ?
26 sty 22:32
Eta:
g=0
26 sty 22:32
Eta:
Widać,że nie zna
26 sty 22:33
Janek191:
| | (x +2)2 | | x + 2 | |
f(x) = |
| = |
| |
| | (x −2)*(x + 2) | | x − 2 | |
wiec
| | − 2 + 2 | | 0 | |
lim f(x) = |
| = |
| = 0 |
| | − 2 − 2 | | −4 | |
x→ −2
26 sty 22:34
52: Może zna, ale nie skojarzyła
26 sty 22:34
Eta:
Ooooo ....
Janek zna!
26 sty 22:34
Juliette : nie skojarzyłam dzięki
26 sty 22:36
52: Podejrzewam, że
Janek to nie tylko to zna
26 sty 22:37
Janek191:
26 sty 22:37