matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
a
wd410:
2
9−2|x|
4
|x|−1
=
8
26 sty 18:53
5-latek:
2
9−2|x|
2
9−2|x|
=
8
2
3
a
m
teraz zastosuj wzor
= a
m−n
a
n
26 sty 18:58
wd410:
4
−4
x =
v x =
?
3
3
26 sty 18:59