help
mikołaj: Czy mógłby mi ktoś to wytłumaczyć, chodzi o układ Cramera:
x
1−x
2−x
3=1
3x
2+4x
2−2x
3=0
3x
1−2x
2−2x
3=1
chodzi mi o to, że w tym drugim wierszu jest dwa razy x
2 czy to trzeba dodać i bedzie 7
26 sty 18:07
PW: Sprawdzić treść zadania. Zapewne jest 3x1. Na tym poziomie nikt nie bada, czy student umie
dodać 3 + 4, litości!
26 sty 18:12
mikołaj: no własnie nieee, też się dziwię, że jest 3x2 i za cholere mi wynik nie wychodzi
26 sty 18:17
PW: A wynik dla układu z 3x1 sprawdziłeś?
26 sty 18:31