1 | |
− część pracy wykonana przez Adama w ciągu jednego dnia | |
x |
1 | |
−część pracy wykonana przez Julię w ciągu jednego dnia | |
y |
1 | 1 | 1 | |||
+ | = | ||||
x | y | 12 |
8 | 2 | 1 | ||||
w ciągu 8 dni wykonano | = | pracy, zostało do wykonania | pracy | |||
12 | 3 | 3 |
5 | 1 | ||
= | |||
x | 3 |
1 | 1 | 1 | |||
+ | = | ||||
15 | y | 12 |
1 | 1 | 1 | |||
= | − | ||||
y | 12 | 15 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |