Krotka podpowiedz
Michał:
| | 3 | |
un=(1− |
| )n wychodz mi e−3 a w odpowiedzieach jest e−1/3 pomoże ktoś to jest |
| | n | |
linijka pisania
18 gru 16:05
Michał: przypominam sie
18 gru 17:39
18 gru 18:11
Michał: za nawiasem miało być n2
18 gru 18:12
Michał: ok juz sobie poradziłem
teraz mam problem z takim
un=√n(n−√n2−1)
18 gru 19:27
Michał: un=√n10−2n2+2
prosze chociaż o jakieś wskazówki staram sie jak moge ale jakoś z samej ksiązki tego nie
wyciągne
18 gru 20:44
Nikka: a jakie jest polecenie?
18 gru 21:31
Michał: un=√n10−2n2+2
prosze chociaż o jakieś wskazówki staram sie jak moge ale jakoś z samej ksiązki tego nie
wyciągne
18 gru 22:24
Michał: oblicz granice
18 gru 22:25
Michał: oblicz granice
18 gru 22:25
Michał: dobra policzyłem juz tamte tylko z tym mam problem
Un=√n10−2n2+2
prosze chocciaż o podpowiedz jak sie za to zabrać
19 gru 09:59
Michał: dobra policzyłem juz tamte tylko z tym mam problem
Un=√n10−2n2+2
prosze chocciaż o podpowiedz jak sie za to zabrać
19 gru 09:59
Michał: dobra policzyłem juz tamte tylko z tym mam problem
Un=√n10−2n2+2
prosze chocciaż o podpowiedz jak sie za to zabrać
19 gru 10:03