rachunek rozniczkowy sprawdzenie przykladu
kiki: rachunek
x2*y2=y' y(1)=3
wychodzi mi
C=2/3 dobrze?
25 sty 20:02
Jerzy:
| | −3 | | −3 | | 2 | |
prawie dobrze ... y = |
| i 3 = |
| ⇔ C = − |
| |
| | x3 + 3C | | 1 + 3C | | 3 | |
26 sty 09:41
PENIS: δΔΔδδαβββββββββββ
26 sty 10:17
PENIS: KAROL PAUKA
26 sty 10:18
KAROL PAUKA: KAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL
PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAKAROL PAUKAV
26 sty 10:18