...
Stefannn :
| | ax+3 | |
Do wykresu fukcij f(x)= |
| gdzie a>0 i b>0 należą punkty A=(1;−1) i B = |
| | x−b | |
(
32a;−3). Wtedy
A. a=3 i b=1
B. a=2 i b=6
C. a=4 i b=8
D.a=3 i b=7
25 sty 18:21
kochanus_niepospolitus:
i tak będziesz wszystkie swoje zadania wrzucał
i czekał na gotowca?
25 sty 18:22
Stefannn : 16 zrobiłem tych nie umiem.

p.s. nikt nie każe Ci robić, oczekuje pomocy w rozwiązaniu.
25 sty 18:25
kochanus_niepospolitus:
to jakiej KONKRETNIE pomocy oczekujesz
bo podajesz zadanie, odpowiedzi i nic poza tym ... więc czekasz na gotowca
25 sty 18:25
Metis: I nawet zwykłego "dziękuje"
25 sty 18:27