matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz posługując się na okreslone własnosci działań na pierwiastkach
maam:
√
3
x
√
2
+(
√
2
)
2
−2
√
6
=
18 gru 13:48
elizasz5:
√
3
*
√
2
+(
√
2
)
2
−2
√
6
=
√
6
+2−2
√
6
= 2−
√
6
26 gru 16:23