algorytm
Lolo: Mógłby ktoś przedstawić mi schemat blokowy albo chociaż kroki algorymtu. Mianowicie chodzi tu o
algorytm wpisywania do wektora liczb parzystych podzielnych przez 5
25 sty 16:31
kochanus_niepospolitus:
ma Ci wpisywać kolejne liczby parzyste podzielne przez 5 ?
25 sty 16:56
Lolo: taak
25 sty 17:17
Lolo: ?
25 sty 17:32
kochanus_niepospolitus:
no to robisz pętle
i=1; i≤ n; i++;
a[i] = 10*i
i koniec
25 sty 17:33
Krzysiek: Powtarzaj w nieskończoność:
1. i = 10
2. Wstaw do wektora i
3. Dodaj do i 10
25 sty 17:34
Lolo: A co z zerem ?
25 sty 17:47