matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie
kamo:
3
cos
2
x
−3
sin
2
x
+g=0 g=lim(n−
√
n
2
−4
)
24 sty 18:34
utem:
n−
√
n
2
−4
n+
√
n
2
−4
lim
n→
∞
*
=
1
n+
√
n
2
−4
n
2
−n
2
+4
4
=lim
n→
∞
=
=0
n+
√
n
2
−4
n+
√
n
2
−4
24 sty 18:42