POMOCY! logatytm!
kokosz: Treśc Zadania : Przedstaw podane wyrażenie jako jeden logarytm:
1. log2(podstawa logarytmowa)3−4
2. 4−log3
3. 1−log5
4. log1/2(podstawa logarytmowa)10−1
5. 1/3−log5
6. 1/2+ log4(podstawa logarytmowwa)7
7. 3/2−log2
czekam na szybką odpowiedź tutaj lub na mailu latrinna01@wp.pl i z góry dziekuje!
17 gru 21:27
mm4: czekam na szybka odpowiedź
buhahahaha
mozesz najwyzej poprosic o szybka odpowiedź
17 gru 21:30
kokosz!: no ok....
PROSZE!
pomożesz.?
17 gru 21:37
Nikka: | | 3 | |
log23 − 4 = log23 − log224 = log2 |
| |
| | 16 | |
| | 104 | |
4 − log3 = log104 − log3 = log |
| |
| | 3 | |
| 1 | | 3√10 | |
| − log5 = log101/3 − log5 = log |
| |
| 3 | | 5 | |
17 gru 22:14
kokosz!: jejq dziekuje bardzooo!
reszte już wiem jak zrobić


jeszcze razdziekuje


NIKKA
17 gru 22:31