matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
całka nieoznaczona
Ala:
całka (x
2
−1)lnx
23 sty 17:59
bezendu:
Przez części
23 sty 18:00
Eta:
?
23 sty 18:04
Ala:
czyli u=lnx u"=1/x v"=x
2
−1 v=1/3x
3
−x ?
23 sty 18:10
bezendu:
Eta
https://matematykaszkolna.pl/forum/313580.html
między innymi o Ciebie mi chodziło
23 sty 18:14