matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Plis o szybkie podanie wyniku będę bardzo wdzięczna
loczek :
r = 3 h = 8 k =
√
h
2
+ (2r)
2
= tg a = h/2r =
22 sty 11:32
Janek191:
k = 10
8
4
tg α =
=
6
3
22 sty 11:36
loczek :
dziękuje
22 sty 11:36
pipa:
popraw loczki
22 sty 14:49