2 | |
= ? | |
√2+√3−1 |
2 | |
(√2+√3) − 1 |
2 | |
√2+(√3−1) |
2 | 2 | (√2+√3)+1 | |||
= | * | = | |||
(√2+√3)−1 | (√2+√3)−1 | (√2+√3)+1 |
2(√2+√3 + 1) | ||
= | ||
(√2+√3)2 − 1 |
2(√2+√3 + 1) | 2(√2+√3 + 1) | ||
= | = | ||
(√2+√3)2 − 1 | 2(2+√6) |
(√2+√3 + 1) | (√2+√3 + 1) | (2−√6) | ||||
= | = | * | = | |||
(2+√6) | (2+√6) | (2−√6) |
(√2+√3 + 1)(2−√6) | (√2+√3 + 1)(2−√6) | |||
= | = | = ... | ||
4 − 6 | −2 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |