dziwne zadanie na sume
Damian: Jak zmieni się suma, jeśli jeden składnik zwiększymy o 9, a drugi zmniejszymy o 6?
21 sty 19:01
kyrtap: o mój Boże
21 sty 19:03
Damian: Czy dobrze rozumiem ze 3+2=5
3+9 2−6 = 12 + −4 = 8
i za kazdym razem ruznica bedzie 3?
21 sty 19:05
Eta:
r
óżnica
21 sty 19:06
kyrtap: Eta wracam do przedszkola
21 sty 19:06
kyrtap: wracamy *
21 sty 19:07
Janek191:
To chyba I klasa szkoły podstawowej, a uczeń poszedł do szkoły jako sześciolatek
21 sty 19:10
Damian: bo te zadania są dla dzieci z przedszkola tylko nie wiedziałem czy dobrze to rozumiem . Sorki
za błędy ort ale się spieszyłem
21 sty 19:10
Krzysiek: 9+6=15
21 sty 20:46